Fulais vigtige investering i 2023

Nyt hovedkontorprojekt

Fulais nye hovedkvarter og nye produktionsbase er underbygget i 3 faser på 87.000 m2, med over 1 milliard RMB i investeringer.Den første fase på 30.000 m2 vil sætte produktion i slutningen af ​​2023.

Fulais vigtige investering1-1

I øjeblikket har Fulai 4 produktionsfabrikker og en produktionsbase på ca. 113 acres;Næsten 60 højpræcisions fuldautomatiske belægningsproduktionslinjer med et fabriksareal på over 70.000 kvadratmeter.

Fulais vigtige investering2

Yantai Fuli Functional Base Film Project

Fulai Film Plant er beliggende i Yantai City, Shandong-provinsen i Kina med et areal på 157.000 m2.Fulai Group investerede over 700 millioner RMB i første fase.Betydningen af ​​dette projekt er at sænke Fulais driftsomkostninger, såsom energiomkostninger, da atom- og vindenergikilder er rigelige i Yantai, samt har lavere lønomkostninger i Yantai end i det østlige Kina.

Fulais vigtige investering3

I 2023 vil Fulai, kendt for sin innovation og succes, foretage store investeringer på forskellige områder.Fulai fokuserer på industriel integration og multi-applikationsområder med det formål at konsolidere sin position som markedsleder.

En af de kernestrategier, som Fulai vil implementere, er tohjulstrækstrategien.Denne tilgang har aktivt bidraget til masseproduktion og effektivitetsgevinster for nye virksomheder.Ved at implementere denne strategi sigter Foley efter at sikre en strømlinet produktionsproces, maksimere output og samtidig minimere omkostningerne.Dette vil ikke kun forbedre virksomhedens rentabilitet, men vil også give det mulighed for mere effektivt at imødekomme den voksende efterspørgsel på markedet.

Et andet investeringsområde for Fulai i 2023 er IPO fundraising-udvidelsesprojektet og den glatte idriftsættelse af Yantai Fuli funktionelle basisfilmprojekt.Gennem den vellykkede implementering af disse projekter sigter Fulai på at styrke sin finansielle stilling og im.

Fulais vigtige investering4

Indlægstid: 27. april 2023